Asiantuntijoiden ammattiyhdistys

Paikallisyhdistys Oulun seudun toimihenkilöille.

OSEA Toimihenkilöt Pro ry on Oulussa vuonna 1974 perustettu, poliittisesti sitoutumaton, aktiivinen ammattiyhdistys. Olemme STTK:n Ammattiliitto Pro:n paikallisyhdistys numero 249. Yhdistyksemme jäsenet työskentelevät pääosin Oulun seudulla toimivien yritysten palveluksessa.

OSEA Toimihenkilöt Pro ry:n pääasiallinen tarkoitus on toimia Oulun seudun toimihenkilöiden edunvalvojana. Järjestämme erilaisia AY- ja koulutustilaisuuksia sekä virkistysmatkoja ja jaamme tietoa Ammattiliitto Pro:n toiminnasta, palveluista ja mahdollisuuksista. Näin pyrimme yhdistämään Oulun toimihenkilöt. Yhdistyksemme luottamus- ja yhdyshenkilöitä toimii kaikissa suurissa tietotekniikka-alan yrityksissä, jotka sijaitsevat Oulun alueella. Toimintaa koordinoi ja johtaa hallitus, jonka jäsenet vuosittain äänestävät.

Liity mukaan jäseneksi

OSEA:n jäseneksi voi liittyä Ammattiliitto Pro:n jäsen. Liittymislomakkeen ja lisätietoja löydät kätevästi täältä. Merkitse yhdistys kohtaan Osea Toimihenkilöt Pro ry (249) niin saat nauttia kaikista meidän tarjoamista eduista ja tapahtumista. Jos kaipaat lisätietoja tai haluat jättää palautetta, ota rohkeasti yhteyttä!

Tervetuloa seuraamaan hallituksen kokousta

Osea Toimihenkilöt Pro ry:n hallitus kokoontuu tavallisesti joka kuukauden toinen tiistai Pro:n Oulun aluekeskuksessa klo 17 alkaen. Kokoukseen ovat kutsuttuina hallituksen lisäksi luottamusmiehet, mutta mikäli kiinnostusta riittää, mikään ei estä tulemasta seuraamaan hallituksen toimintaa myös jäsenenä ja kuulemaan ajankohtaiset kuulumiset. Me olemme mukavaa porukkaa ja lupaamme tarjota ainakin kahvit ja pullat kaikille paikallaolijoille. Toki kohteliasta on ilmoittaa osallistumisaikeista ennakkoon puheenjohtajalle. Heinäkuussa emme pidä kokouksia sillä silloin lomailemme.

Tervetuloa!

Suosittele meitä

AJANKOHTAISTA

TYÖTTÖMIEN JOULULOUNAS 13.12.2018


OSEA Toimihenkilöt Pro ry tarjoaa joululounaan työttömille, vuorottelu- äitiys tai perhevapaalla oleville, eläkkeellä oleville jäsenilleen ja heille, joiden työpaikalla ei ole valittua luottamusmiestä, joka järjestäisi työpaikkaruokailun yhteydessä joululounaan. Lounas on jäsenille maksuton.

Yhdistyksen joululounas tarjotaan tänä vuonna torstaina, 13. joulukuuta 2018 Ravintola Vanillassa, Torikatu 34-40, katutaso.  Lounas on tarjolla klo 10.30 – 16.30 välisenä aikana.

Ilmoittaudu lounaalle Pro+:ssa https://kilta.proliitto.fi/KoulutusIlmoittautumissivut_yhdistys/yhdistysTapahtumaTiedot.aspx?id=15400&yhdistystapahtuma=1&requestpage=yhdtaplink
 
Hyvää joulun odotusta!
T. OSEA Toimihenkilöt Pro ry
hallitus

15.12.2018 My Fair Lady Oulun Kaupungin teatterissa


Tervetuloa Teatteri-iltaan 15.12.2018 klo 19.00

Sitovat lippuvaraukset 10.12. mennessä: Tuula Rämet puh. 040 768 7740 tai tuula.ramet@storaenso.com / Oulun Metsäteollisuuden toimihenkilöt Pro ry

Lippujen hinnat: Osealainen 20€ ja puoliso 46€ (sis. narikkamaksun 2€)

My Fair Lady on tulvillaan upeaa musiikkia, tarttuvia melodioita, komediaa, draamaa ja romantiikkaa.
Tuttujen, mukaansatempaavien laulujen ja tanssien sekä upeiden kukka-asetelmien täyttämä musikaali kertoo kuvankauniista Eliza Doolittlestä, jonka käytös ja kielenkäyttö eivät vastaa ulkoista kuorta. Rääväsuisen ja karkeatapaisen Elizan elämä saa kuitenkin käänteen, kun päättäväinen kielitieteen opettaja Henry Higgins lyö ystävänsä kanssa vetoa siitä, onnistuuko hän kouluttamaan tytöstä hienon ja salonkikelpoisen seurapiirileidin. Kieliopin ja käytöstapojen opettelun lomassa paatunut poikamies Higgins, kuten moni muukin, havahtuu Elizan todelliseen potentiaaliin.

21.12.2018 Teatteri-ilta Oulun kaupungin teatterissa

OSEA Toimihenkilöt Pro ry järjestää teatteri-illan Oulun kaupungin teatteriin

Olemme varanneet lippuja pe 21.12.2018 klo 19:00 näytökseen IHMISELLINEN MIES

Ihmisellinen mies on lämminhenkinen ja koskettava tarina hyväntahtoisesta, kiltistä ja vähän raasusta Raine Kukkiasta, joka on elämässään suurten muutosten keskellä.

Tasaista, mukavaa elämää elänyt Raine on irtisanottu pitkäaikaisesta henkilöstösihteerin työstään ja vuosikymmeniä kestänyt avioliittokin on päättynyt eroon. Eron myötä suuri omakotitalo tomaattiviljelyksineen on jäänyt ex-vaimolle ja hänen uudelle puolisolle.

Lähentääkseen suhdettaan poikaansa ja teini-iän kynnyksellä kipuilevaan lapsenlapseensa, Raine päättää muuttaa lähelle poikaa ja pojan perhettä, ja saa uuden työn pölyimurin ovelta ovelle myyjänä. Raine päätyy pieneen, vaatimattomaan vuokrayksiöön, jonka vuokraisäntä on yksinäinen, kaljaan menevä, mutta hyväntahtoinen mies.

Kuusissakymmenissä oleva Raine on vaatimaton, pienieleinen mies, joka ei pidä itsestään suurempaa meteliä, vaan pyrkii voittamaan elämänsä vastoinkäymiset positiivisella asenteella, nöyryydellä ja ahkeruudella. Avulias ja kiltti Raine laittaakin muut ja muiden huolet ja ongelmat omiensa edelle, jättäen ympärilleen ja läheisiin ihmisiin itseään suuremman jäljen; positiivisen asenteen, halun elää ja vahvistua, kasvaa ja jurottaa sekä lentää kun on lentoaika.

Lipun hinta à 10 eur, max. 2 lippua/jäsen.

Ilmoittautumiset viimeistään ma 18.11.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tuija.alalauri@nokia.com.

Muista ilmoittaa jäsennumerosi ja osallistujien nimet! Osallistumisvahvistus maksuohjeineen lähetetään ilmoittautuneille.

Huom. lippuja on rajoitetusti, joten toimithan nopeasti!

Liput jaetaan näytöspäivänä klo 17:30 – 18.30 teatterin aulassa.

Tervetuloa!
OSEA Toimihenkilöt Pro ry hallitus