OSEA Toimihenkilöt Pro ry

Asiantuntijoiden ammattiyhdistys

Jäsenkoulutusta Oulussa

Haluamme järjestää säännöllisesti erilaisia kursseja ja tapahtumia, jotka tähtäävät jäsentemme kouluttautumiseen. Jäsenkoulutuksen ja muiden tapahtumien tarkoituksena on saada jäsenet kiinnostumaan työpaikan yhteisistä asioista sekä tuntemaan omat oikeutensa ja ehtonsa. Tätä kautta hän voi itse vahvistaa oman työpaikkansa edunvalvontaa.

Koulutuksiamme

Jäsenkoulutus järjestetään iltaisin, ja se on suunnattu kaikille Pro-laisille. Aiheita ovat esimerkiksi työhyvinvointi sekä vuosiloma- ja työaikakysymykset.

Aktiivikoulutus valmentaa uusia klubivastaavia, yhdistysten johtokuntien jäseniä ja muita aktiiveja. Tarkoitus on saada ajankohtaisella tiedolla varustettuja henkilöitä hoitamaan omaa luottamustehtäväänsä sekä kehittämään ja suunnittelemaan yhdistyksen toimintaa ja työpaikan edunvalvontaa. Tämä järjestetään alueellisina ja valtakunnallisina viikonloppukursseina.

Luottamushenkilökoulutus on koulutussopimuksen mukaista koulutusta, joka on suunnattu työnsuojeluvaltuutetuille ja luottamusmiehille. Luottamushenkilöitä valmennetaan hoitamaan omaa tehtäväänsä ja kehittämään työpaikkansa työoloja ja edunvalvontaa. Luottamushenkilöille tarkoitettuja peruskoulutuksia järjestetään alueellisesti.

Erityiskoulutus on suunnattu lähinnä luottamushenkilöille ja aktiiveille. Se toteutetaan ajankohtais- ja erityiskoulutuksina.

Ammattiliitto Pro:n tilaisuudet

Ammattiliitto Pro:n jäsenille koulutukset ovat ilmaisia. Niihin ilmoittaudutaan aina Omapro-jäsensivujen kautta. Lisätietoja koulutuksista saat sähköpostilla (koulutus@proliitto.fi) tai puhelimitse Jaana Soihdulta, (09) 1727 3232.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Koulutusta jäsenille:

Ilmoittaudu nyt mukaan Työaika-koulutukseen

Tule kuulemaan ja keskustelemaan työaikaan liittyvistä käsitteistä ja niiden sisällöistä. Opit myös tunnistamaan mahdollisia työaikaepäkohtia ja saat tietoa siitä miten voit vaikuttaa niihin. 

Työaikakoulutuksen sisältöjä ovat:

  • Mikä on työaikaa?
  • Milloin on oikeus lepoaikaan?
  • Onko matka-aika työaikaa?
  • Miten liukuvaa työaikaa voi käyttää?
  • Mikä lasketaan lisätyöksi?
  • Miten ylitöistä korvataan?

Työaikakoulutus on tarkoitettu kaikille jäsenille ja tilaisuus pidetään Oulussa 17.11.2015.

Koulutus alkaa klo 17.30 ja tilaisuus kestää noin kolme tuntia.  Koulutuksen alussa tarjoillaan iltapala klo 17.00. Koulutus on maksuton ja on tarkoitettu Pron jäsenille.

Ilmoittautumisohje koulutuksiin: Kirjaudu Proplussaan/ klikkaa oikeassa reunassa olevaa laatikkoa/proplus koulutus ja tapahtumat/klikkaa laatikkoa jäsenille/ sivulle aukeaa listaus koulutuksista aikajärjestyksessä, josta pääset valitsemaan ja ilmoittautumaan koulutukseen.

(Linkki vaatii kirjautumisen Proplussaan) Linkki Jäsenkoulutuksiin

Lisätietoja: koulutus@proliitto.fi
www.proliitto.fi