OSEA Toimihenkilöt Pro ry

Asiantuntijoiden ammattiyhdistys

OSEA:n jäsenasiat Oulussa

Haluatko liittyä OSEA:n jäseneksi? Kaikki toimihenkilöt on tervetulleita.

Voit liittyä jäseneksi koulutuksestasi, ammattinimikkeestäsi, asemastasi tai työsuhteesi laadusta riippumatta – merkitystä on työtehtävilläsi ja yrityksesi toimialalla. Pron edustamia aloja ovat teollisuus, finanssi, palvelu, ict ja viestintä sekä näihin rinnastettavat alat. Jäsenyydelle ei ole alaikärajaa, työttömyysturvaan on kuitenkin oikeutettu vasta 17-vuotiaana.

Ammattiliitto Pron jäsenmaksu pysyy samana ja on 1,25 prosenttia veronalaisesta palkkatulosta myös vuonna 2022. Maksu on enimmillään 49 euroa kuukaudessa ja sisältää Työttömyyskassa Pron jäsenmaksun.  Jäsenmaksua ei makseta sen kalenterikuukauden ajalta, jolta ei koko aikana saa palkkaa eikä kassan maksamaa veronalaista etuutta.

Jäsenmaksu sisältää lisäksi Työttömyyskassa Pron ja oman jäsenyhdistyksen jäsenyyden. Kätevin jäsenmaksutapa on se, että työnantaja perii sen suoraan palkasta. Jäsenmaksun voit myös maksaa itse.

Opiskelijajäsenyys on maksuton. Jos opiskeluaikana tienaa palkkatuloa, siitä maksetaan Pron normaali jäsenmaksu.

Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen: jäsenyyden todellinen hinta on selvästi bruttohintaa alempi, riippuen henkilökohtaisesta verotuksesta. Pro toimittaa jäsenmaksutiedot vuosittain suoraan verottajalle.

Jäsenyyden edut tuovat katteen jäsenmaksulle: Pron jäsenenä olet jo plussan puolella ja aktiivisesti eri jäsenetuja käyttämällä hyöty vain kasvaa.

Tarkempaa tietoa jäsenyydestä saat Ammattiliitto Pro:n omilta sivulta!

Täytä liittymislomake, lataa tulostettava lomake tai täytä tiedot tänne.

HUOM! Merkitse jäsenyhdistyskohtaan 249!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Julkaise oma Pro+ profiilisi

 

Olethan julkaissut oman profiilsi Pro+:ssa? Se kannattaa tehdä, sillä oman profiilin aktivoiminen / julkaiseminen tarkoittaa, että voit osallistua Pro-ryhmiesi toimintaan kommentoimalla ja vaihtamalla mielipiteitä ryhmäsi muiden jäsenten kanssa. Kun profiilisi on julkaistu, myös muut Proplus käyttäjät löytävät sinut Proplussasta käyttäjähaulla. Julkaisemattomalla profiililla voi ainoastaan lukea Proplus sisältöjä. Pro+ ei lähetä sinulle roskapostia tai kerää sinusta käyttäjätietoja kuten esim. Facebook tai muut kaupalliset sivuostot. Profiilin julkaisemisen voi tehdä (ja perua) helposti Pro+:ssa kohdassa: Omat tiedot à Julkaise profiili / Peru julkaisu –napilla. Oman kuvan liittäminen on vapaaehtoista. Samalla voit tarkistaa omat yhteystietosi ovatko ne ajan tasalla, sillä OSEA:n sähköpostilistat tulevat Pron jäsenrekisteristä.

Ammattiliitto Pro lyhyesti:

Pro – yksi Suomen suurimmista ammattiliitoista.
Ammattiliitto Pro on suurin yksityisen sektorin toimihenkilöliitto ja Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsenliitto.

Pro on suomalaisen työelämän ja työmarkkinoiden vahva ja vastuullinen vaikuttaja. Sen toiminta perustuu laajaan jäsenkuntaan ja vakaaseen talouteen. 

  • Jäseniä 120 000, joista työmarkkinoilla 90 000 (huhtikuu 2015).
  • Konsernin nettovarallisuus 139 miljoonaa euroa (joulukuu 2014).
  • Työllistää 162 henkilöä (maaliskuu 2015).
  • Neuvottelee noin 60 työehtosopimusta.
  • Yhdistyksiä 254 (huhtikuu 2015).
  • Kotipaikka Helsinki, toiminta-alueena koko Suomi.
  • Kielet: suomi ja ruotsi.
  • Poliittisesti sitoutumaton.
  • jäsenmaksu on 1,25 prosenttia veronalaisesta palkkatulosta. Maksu on enimmillään 49 euroa kuukaudessa ja sisältää Työttömyyskassa Pron jäsenmaksun..

Proliiton sivuilla on paljon mielenkiintoista katsottavaa ja luettavaa.

http://www.protv.fi/

http://www.proliitto.fi/uutiset

http://www.proliitto.fi/jasenelle/jasenedut