OSEA Toimihenkilöt Pro ry

Asiantuntijoiden ammattiyhdistys

Jäsenkoulutusta Oulussa

Haluamme järjestää säännöllisesti erilaisia kursseja ja tapahtumia, jotka tähtäävät jäsentemme kouluttautumiseen. Jäsenkoulutuksen ja muiden tapahtumien tarkoituksena on saada jäsenet kiinnostumaan työpaikan yhteisistä asioista sekä tuntemaan omat oikeutensa ja ehtonsa. Tätä kautta hän voi itse vahvistaa oman työpaikkansa edunvalvontaa.

Koulutuksiamme

Jäsenkoulutus järjestetään iltaisin, ja se on suunnattu kaikille Pro-laisille. Aiheita ovat esimerkiksi työhyvinvointi sekä vuosiloma- ja työaikakysymykset.

Aktiivikoulutus valmentaa uusia klubivastaavia, yhdistysten johtokuntien jäseniä ja muita aktiiveja. Tarkoitus on saada ajankohtaisella tiedolla varustettuja henkilöitä hoitamaan omaa luottamustehtäväänsä sekä kehittämään ja suunnittelemaan yhdistyksen toimintaa ja työpaikan edunvalvontaa. Tämä järjestetään alueellisina ja valtakunnallisina viikonloppukursseina.

Luottamushenkilökoulutus on koulutussopimuksen mukaista koulutusta, joka on suunnattu työnsuojeluvaltuutetuille ja luottamusmiehille. Luottamushenkilöitä valmennetaan hoitamaan omaa tehtäväänsä ja kehittämään työpaikkansa työoloja ja edunvalvontaa. Luottamushenkilöille tarkoitettuja peruskoulutuksia järjestetään alueellisesti ja etänä.

Erityiskoulutus on suunnattu lähinnä luottamushenkilöille ja aktiiveille. Se toteutetaan ajankohtais- ja erityiskoulutuksina.

Ammattiliitto Pro:n tilaisuudet

Ammattiliitto Pro:n jäsenille koulutukset ovat ilmaisia. Niihin ilmoittaudutaan aina Omapro-jäsensivujen kautta ja niitä voi selta Pron tapahtumakalenterista.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa